Хвръкнаха първите 1500 билета за концерта на Графа на стадион „Васил Левски“

Графа

Хвръкнаха първите 1500 билета за концерта на Графа на стадион „Васил Левски“

Графа
Сподели

Владимир Ампов-Графа почти разпродаде промоционалните билети за големия концерт, който ще изнесе на националния стадион „Васил Левски“.

Музикалното събитие ще е на 30 септември.

Билетите за шоуто бяха официално пуснати в продажба в сряда и само за няколко часа над 1500 от тях бяха разграбени. Първите 3000 билета са на промоционални цени. Те обаче важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.

Певецът сподели в социалните си профили видеоклип от анонса за концерта, заснет пред огромен билборд до стадиона.

Още ме държи емоцията от анонса за първия ми концерт на Национален стадион “Васил Левски” на 30 септември тази година. Споделям кадри от събитието“, написа изпълнителят.

Графа е първият български артист от съвременното поп поколение напълнил „Арена Армеец“. Това се случи на негов концерт през 2017 година. През есента музикантът ще опита да напълни и най-големия стадион у нас, с капацитет над 40 хиляди души. Спектакълът ще влезе в историята като първият самостоятелен концерт на съвременен български поп изпълнител на националния стадион.

Новината за големия есенен концерт на Графа обяви буквално дни, след като представи най-новия си сингъл – „Вековна гора“. Ампов е автор на музиката, текста, аранжимента и вокалните хорови линии на песента, в която участва прочутият по цял свят женски хор „Мистерията на българските гласове“.

Актуално

Избрано за вас