Hollywood Vampires отмениха и концерта си в Словакия

Hollywood Vampires отмениха и концерта си в Словакия

Сподели

Бандата на Джони Деп – Hollywood Vampires, отмени концерта си в Словакия минути преди началото на шоуто. Причина за това стана незавършена сцена, предаде ДПА.

Алис Купър, Джо Пери от „Аеросмит“ и Джони Деп, трябвало да излязат на сцена в амфитеатъра в Банска Бистрица в четвъртък, но шоуто е било отменено.

В публикация в Инстаграм Hollywood Vampires посочиха, че при пристигането си за концерта в Словакия бързо е станало ясно, че сцената не е завършена. Поради тази причина не е безопасна за групата и за публиката.

„Бандата е много разтревожена от този злополучен развой на събитията и се надява да се върне, когато графикът позволи“, се казва в изявлението.

Във вторник Hollywood Vampires върнаха парите на феновете си в Будапеща. Там концертът също беше отменен поради „непредвидени обстоятелства“.

Всички членове на бандата са здрави, уверяват представители им

В изявлението на групата се казва, че няма връзка между отменените концерти в Унгария и в Словакия. Hollywood Vampires уверяват, че всички членове на бандата са здрави и очакват феновете си в Полша, Германия и САЩ, където са следващите им концерти.

Публикацията за отменения концерт в Словакия завършва с „искрени съжаления“, пише БТА.

Hollywood Vampires започнаха европейското си турне от Букурещ през юни. Там хиляди фенове пяха за 60-ия рожден ден на Джони Деп.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас