Конкурент и Electric Roxy ще открият концерта на Глен Хюз в София

Конкурент и Electric Roxy ще открият концерта на Глен Хюз в София

Сподели

Ветераните на българския рок – група Конкурент ще излязат на сцената на стадион „Юнак“ точно преди Глен Хюз да отвее публиката с класически Deep Purple парчета.

Софийските рок динозаври имат натрупан сериозен стаж като съпорт на световноизвестни имена в жанра. През годините са забивали на сцени с AC/DC, Whitesnake, TOTO и дори самите Deep Purple.

Участието на Конкурент по време на концерта

Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple Live – Celebrating the 50-th anniversary of the album “Burn”

ще е поредния достигнат връх в тяхната кариера.

Събитието на 24 юни ще бъде открито от младата софийска банда Electric Roxy.

Групата съчетава хард рок и глем метъл в енергична, хибридна амалгама, напомняща сцената от 80-те години в Лос Анджелис, както и включва модерни звуци и влияния в тяхната музика.

Програмата на концерта на Хюз, наричан заради страхотния си вокален обхват и височини The Voice of Rock, ще включва целия албум „Burn”. Музикантът обаче обещава и парчета от „Stormbringer” и „Come taste the band”.


Билети за концерта на Глен Хюз със съпорт Конкурент и Electric Roxy на 24 юни 2023 г. в парк център „Юнак“ се продават в мрежата Bilet.bg

Цените са от 80 лева до 23 юни, включително, а в деня на концерта входът скача с 10 лева. Има и VIP седящи места на „терасата“, за които феновете ще трябва да преброят 120 лева. Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

30 години рок: Б.Т.Р. празнуват юбилей със симфоничен оркестър

Актуално

Избрано за вас