Синът на Рианa с умилителна фотосесия за Великден

Синът на Рианa с умилителна фотосесия за Великден

Сподели

Синът на Риана, който през май ще навърши годинка, зарадва феновете на звездата с умилителна фотосесия за Великден. Носителката на „Грами“ сподели в Instagram кадри от първия осъзнат празник на мъника, чието име все още е неизвестно за медиите.

Момченцето е на двор, в компанията на истински зайчета, балони и кощници с яйца

Вместо да придържа памперс, той е гушнал книжка с подходяща  тематика със заглавие „Как да хванем великденския заек“. В една от снимките се опитва да изяде цяло яйце, а на друга гали едно от декоративните зайчета, които играят на воля около него.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Риана, която е в очакване на второ дете, показва на феновете си как изглежда малкият чаровник със заешки уши.

Синът на Риана със заешки ушички. Снимка: Instagram @Badgalriri

 

Новината за втората бременност на хубавицата от Барбадос избухна по време на Super Bowl. Шоуто й в полувремето на най-гледаното спортно телевизионно събитие в САЩ бе първо завръщане на сцена след 6-годишна пауза.

Наедрялото коремче на Риана направи всички заглавия в медиите след мача,

като баща й, с който тя е партньор в козметичния си гигант Fanty Beauty, е разбрал за внук номер 2 от телевизора.

Риана и любимият й ASAP Rocky очакват второ дете. Снимка: BackGrid

В първите седмици след раждането изпълнителката на Umbrella се е чувствала като „зомби“. С партньора й ASAP Rocky не са търсили помощ от бавачки и роднини. От скоро малкият спи по цяла нощ, а Риана вместо да навакса със съня, гледа любими сериали.

Тя се изумява от силната връзка между баща и син

„Аз буквално съм момичето, което се натрапва в техния момчешки клуб. В момента, в който Rocky има визуален контакт с бебето, светът изчезва. И аз покрай него. В такива моменти го питам „Не те ли родих аз? Защо ме пренебрегваш?“.“, разказва с усмивка Риана пред Vogue. „Това, което казват за синовете и майките им, не е истина. Момчето има нужда да бъде валидирано от баща си, от неговата подкрепа.“

Интервюто за Vogue е правено в периода, в който Риана все още не знае, че очаква дете.

Новината за бременността й разтърси Супербоул

почти толкова, колкото и ексклузивното й шоу„Това, което искам за себе си от тук нататък, е още деца. Полът им няма значение. Каквито планове има за мен Господ, насреща съм.“, казва певицата.

 

Фотокредит откриваща снимка: Instagram @badgalriri

Актуално

Избрано за вас