Вера Шандел и Ангел Заберски празнуват Мерилин Монро с „Кабаре блонд“

Вера Шандел и Ангел Заберски празнуват Мерилин Монро с „Кабаре блонд“

Сподели

Познаваме Вера Шандел като винтидж принцеса от периода й в Sentimental Swingers. След разпада на триото тя продължава трибюта си към знакови артисти от 30-те на миналия век със серията концерти „Кабаре“.

По повод рождения ден на Мерилин Монро ослепителната блондинка и Ангел Заберски

отварят „Кабаре Блонд“ – музикален спектакъл, в който ще бъде почетен и холивудският секссимвол Марлене Дитрих.

Мястото на срещата е Sofia Live Club, датата е 28 май. А съмишленици във вариететната машина на времето са още Борис Таслев (бас), Стоян Янкулов- Стунджи (ударни) и момичетата от Балет Нова.

От екипа на Вера Шандел описват „Кабаре блонд“ така: „Преживяване, което ще ви донесе радост, лекота и ще ви изпълни с любов – не пропускайте тези срещи с красотата. 

И ако искате да се пренесете изцяло – облечете рокля, или сложете папионка, червило или пура.“

Шандел има афинитет към Марлене Дитрих заради революционния й за времето дух и смелост. Тяе първата, която се появява с фрак и панталони. Както и първата холивудска актриса, която без колебание излиза пред фотографи с дете. Във време, в което медиите са представяли лицата от големия екран като недостижими образи отвъд реалния свят, изведнъж се появява красива и талантлива жена с дете и напредничави възгледи.

„Истината е, че аз бих разказала за много жени.

За Мерилин Монро, за Едит Пиаф, както и за Далида.“, споделя в интервю за momichetata.com Шандел.  „Имам си един контингент от дами, които мисля, че са допринесли нещо за човечеството. Дали са нещо. Мога да ги усетя и да предам нещо за тях – мое усещане, мое разбиране за живота им и техния преход на тази Земя.“

 

Актуално