Джони Деп се продаде на Dior за 20 милиона

Джони Деп се продаде на Dior за 20 милиона

Сподели

Холивудският ас Джони Деп сключи най-голямата сделка за мъжки парфюми на всички времена, пише Variety. Според източник на медията компанията

Dior е ангажирала звездата за тригодишна кампания на стойност 20 млн. долара

Към момента нито една от двете страни не е коментирала бизнес партньорството си официално.

Актьорът вече беше лице на парфюма Dior Sauvage. Според Бернар Арно, главен изпълнителен директор на концерна за луксозни стоки LVMH, който стопанисва Dior,

образът на Деп е една от основните причини за впечатляващия успех на аромата

По време на съдебните дела между Джони Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд, Disney и Warner Bros. абдикираха от проектите си с актьора. Той остана извън борда на планираните продължения на „Карибски пирати“ и поредицата „Фантастични животни и как да ги открием“.

Сега, когато публичните обвинения в насилие са зад гърба на актьора и имиджът му е частично реабилитиран, LVMH продължават партньорството си с него.

Рекламите на Sauvage продължаваха да се излъчват по време на скандалните процеси

Деп успя да осъди бившата си съпруга за клевета заради публикация във Washington Post. В нея Амбър Хърд описа себе си като „известно лице, жертва на домашно насилие“. В иска му се споменава, че обвиненията на Хърд в домашно насилие са стрували на актьора десетки милиони долари заради пропуснати възможности за работа.

Актуално

Избрано за вас