Бритни Спиърс: Човек трябва да бъде обичан безусловно, а не под условия

Фото кредит: Allen Berezovsky/WireImage

Бритни Спиърс: Човек трябва да бъде обичан безусловно, а не под условия

Фото кредит: Allen Berezovsky/WireImage
Сподели

Певицата Бритни Спиърс каза на феновете си, че „не може да понася повече болката“, но ще остане силна пред трудностите, след като съпругът ѝ Сам Асгари подаде молба за развод, предаде ДПА.

От депозираните документи в съд в Лос Анджелис по-рано тази седмица става ясно, че двамата имат

„непреодолими различия“,

както и че съпрузите са се разделили преди около три седмици, пише БТА.

В събота поп звездата публично говори за разрива в семейството за първи път. Тя сподели в дълга публикация в профила си в Инстаграм, прикачена към видео, в което тя танцува.

„Както всички знаят, вече не сме заедно… Шест години са много време да бъдеш с някого, така че съм малко шокирана… Обаче не съм тук да обясня защо. Но, честно казано, вече не можех да понасям болката… Получавам толкова много съобщения от приятели, които разтапят сърцето ми и благодаря“, написа 41-годишната певица.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)


В документите за развод се посочва, че 29-годишният Асгари възнамерява да получи финансова подкрепа от Спиърс и тя да плати на неговите адвокати, отбелязва ДПА.

Стойността на активите на певицата и на модела, както и на тези, които двамата притежават съвместно, все още не е определена.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 г. в присъствието на плеяда от звезди. Сред тях бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното попечителството заради нестабилното й психично състояние. То продължи повече от 13 години.

Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари, модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента „Slumber Party“ през 2016 г.

Сред причините, поради които Спиърс поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи. Това е трети брак за изпълнителката, която е майка на две момчета, и първи за Асгари.

Фото кредит откриваща снимка: Allen Berezovsky/WireImage

Актуално

Избрано за вас