Маги Джанаварова бойкотира дрехите за бременни

Маги Джанаварова бойкотира дрехите за бременни

Сподели

Маги Джанаварова, която преди дни разкри, че очаква първа рожба, забавя темпото в спорта. От години тя впечатлява феновете си с жестоките натоварвания, на които се подлага във фитнес залата, но състоянито й изисква почивка.  В интервю за NOVA певицата сподели, че бойкотира дрехите за бременни и ще задържи в гардероба си всичко, което подчертава фигурата й.

Заради бебето тя се разделя и с още един свой навик. „В началото бях много крайна и тъй като съм вегетарианка казах, че няма да променям начина си на хранене. Но после почувствах държанието си като егоизъм спрямо детето, което нося.

Първото нещо, което много ми се дояде и опитах беше кренвирш

Разсъждава за здравословното хранене и изключенията Маги.

Тя се чувства облекчена, че вече е споделила новината за бремеността си и не се налага да крие състоянието си. Естествено първите хора, които разбират добрата вест са най-близките от семейството й. „С годините страховете стават все по-големи и притесненията са повече. Задавам си въпроси дали ще мога да се върна след майчинството отново на сцената. Но после осъзнавам, че

няма нещо, с което да не мога да справя 

и всичко зависи от мен самата. Ако аз съм щастлива и бебето ще го усеща и то ще е щастливо. За мен няма правилно време, а по-скоро правилен човек и лично усещане.“, споделя вълненията си бъдещата майка.

Участието си в благотворителния мини сезон „Като две капки вода за всяко дете“ тя определя като „вълшебно преживяване“. Форматът събра близо 500 000 лв в подкрепа на каузи на Уницеф България. „В първия лайф доста танцувах и разтресох бебето. Работата с децата беше едно от най-хубавите неща. Не спирам да казвам на всички, че да даваш е много по-хубаво от това да получаваш. Вселената го вижда и чува това нещо и то се връща.“, казва Маги.

Тя пя в дует с Богомила Енева от „Бон-Бон“, която

едва на 8 годинки бе най-малката участничка в шоуто

„Не спрях да говоря на близките си за това прекрасно момиченце. Богомила е невероятно същество – дзен създание. Екипът са си свършили много добре работата в подбора на децата към всеки артист, но също така смятам, че и съдбата се е намесила. За мен Боги е като абсолютния подарък.  Когато е изнервена и напрегната, тя чете книжка. Тя израсна много до последния лайф. Голяма роля според мен са изиграли родителите й и целият екип на „Бон бон“. Прелестни деца, които не спират да работят и са страхотни професионалисти. Но Боги е моето детенце и съм благодарна и щастлива, че се събрахме“, признава Маги Джанаварова.

 

Фотокредит: NOVA/ Facebook Magi Djanavarova Official 

Актуално

Избрано за вас