DARA е „Богиня“ в нов сингъл

DARA е „Богиня“ в нов сингъл

Сподели

Поп певицата DARA, която отскоро е в стремглав спринт към световната слава, от днес получава ранга и на „Богиня“. Така недвусмислено и категорично, изпълнителката е нарекла последният си хит, чиято премиера е тази вечер. Продукцията е

международна колаборация с румънския музикален продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun),

който работи активно с Chris Tarcea (Monoir). Заявката,

както фенове, колеги и конкуренция на певицата, правилно предполагат е „Богиня“ да обиколи подобаващо клубовете на страната.

Подгрявайки вниманието на публиката екипът от „Вирджиния рекърдс“ са качили

DARA като триумфираща древногръцка богиня

във визиите към сингъла. По всичко личи, че един от гласовете на журито в „Гласът на България“ се чувства повече от комфортно на пиедестала.

Имах нужда от силна песен на български език, защото знам, че моята публика я чака. Обожавам времето в студиото, напоследък прекарах цели дни създавайки музика. Задават се много нови неща, които истински ме вълнуват„, споделя повече около проекта DARA.

„Богиня“ е със закачлив текст, носи свежа мелодия и кани на дансинга с танцувалния си ритъм. Какво повече биха добавили музикалните продуценти. Какво повече би добавила и самата DARA, за която

2023 г. очевидно тръгва като най-успешната досега.

Варненката е в епицентъра на събитията, след като корейската суперзвезда KAI  направи своя адаптация на парчето й Mr. Rover. Kей-поп обществото скандира името на DARA във всички социални мрежи, надявайки се на общ проект между двамата артисти.

В момента певицата

е в началото на първото си презокеанско турне.

На него компания между Монреал и Ню Йорк й прави Дони. 

Двамата заедно ще обиколят над 15 града изпълнявайки любими хитове пред българската общност в САЩ и Канада

Актуално

Избрано за вас