Тейлър Суифт подари Louis Vuitton на екипа си след „Грами“

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

Тейлър Суифт подари Louis Vuitton на екипа си след „Грами“

Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
Сподели

След като стана първият изпълнител в историята на наградите „Грами“, спечелил четири пъти отличието за най-добър албум, Тейлър Суифт похарчи 160 000 долара за подаръци на екипа си, за да отпразнува победата.

Източник заяви пред американския вестник „Сън”: „Тейлър обича хората около себе си и се

грижи за тях като за семейство,

прави много за всички тях. Тя преживя историческа година и в нощта, в която влезе в историята, беше много благодарна за любовта и постоянната подкрепа от страна на екипа и сътрудниците си. Хората се разчувстваха, когато получаваха подаръците. Всички много ги харесаха”.

Твърди се, че подаръците от изпълнителката са включвали

чанти на Cartier за 1880 долара,

както и колиета от розово злато на популярната марка за 2210 долара на брой. Смята се още, че Суифт е раздала и чанти Louis Vuitton за 2710 долара. Мъжете от екипа ѝ също са получили подаръци от луксозни модни къщи, съобщи БТВ.

2023 г. бе една от най-успешните в кариерата на Тейлър Суифт. Тя се оказа най-слушаният изпълнител в Spotify, покори Европейските музикални награди, отличията на MTVи проведе мащабното си турне „Eras“.

В началото на 2024 г. обаче името ѝ беше замесено в скандал с порнографски изображения, генерирани с AI. Бързото им разпространение в интернет поднови призивите, включително от страна на американски политици, за криминализиране на тази практика, при която изкуственият интелект се използва за създаване на фалшиви, но достатъчно убедителни изображения.

Снимките на американската попзвезда бяха разпространени в социалните мрежи и видени от милиони хора тази седмица.

Актуално

Избрано за вас