Джони Деп сключи най-голямата сделка за мъжки парфюм в историята

Джони Деп сключи най-голямата сделка за мъжки парфюм в историята

Сподели

Джони Деп е обратно в играта! 60-годишният актьор от „Карибски пирати“ се снима в нова реклама за аромата Sauvage на Dior. Тази година компанията поднови договора си с него, като му плати рекордната сума от 20 млн. долара, предава БГНЕС.

Договорът на Деп е по-скъп от този на Робърт Патинсън за реклама на парфюм Dior Homme (12 млн. долара) и на Брад Пит за реклама на Chanel No. 5 (7 млн. долара). Средно ставките за такива договори за звезди от първа величина варират от 2 до 4 млн. долара. Крис Пайн например получи за 3-годишното си сътрудничество с Армани 4 млн. долара.

Удължаването на договора съвпадна със завръщането на Деп на големия екран. Това се случи след шумната съдебна битка с бившата му съпруга Амбър Хърд, която го обвини в домашно насилие. След „отмяната“ Деп направи триумфално завръщане към киното на филмовия фестивал в Кан. Тогава той се появи за премиерата на първия си филм от години – „Фаворитката“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

„Когато Деп беше в центъра на вниманието заради високопоставената си съдебна битка с бившата си съпруга Амбър Хърд миналата година, Dior не се отказа да работи с него, въпреки обществения натиск. Актьорът е лице на парфюмната гама Sauvage от пускането ѝ на пазара през 2015 г.“, се казва в изявление на Dior през май.

Джони Деп спечели делото си за клевета срещу Хърд през юни миналата година. Съдебното жури постанови, че актрисата трябва да плати 15 млн. долара обезщетение на бившия си съпруг.

Актуално

Избрано за вас