След дългогодишна битка за рожба: Камелия стана майка на 52

След дългогодишна битка за рожба: Камелия стана майка на 52

Сподели

След продължителни битки да стане биологичен родител певицата Камелия посрещна първа рожба на 52. Новината за голямата трансформация в личния си живот тя сподели в социалните си мрежи. „Честит Великден!

За нашето семейство е най-великият. Имаме си бебе.

Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко.“, пише бившият ментор в „Гласът на България“ под умилителна снимка с детето.

Камелия и партньорът й Цветин са заедно от четвърт век – звучи стряскащо и древено, но е факт. Двойката се събира в периода, в който Цветин е още в казармата, а Камелия е по-популярна като „Мис Чипровци“ в родния си град и все още не е стартирала музикалния си път.

Възрастовата разлика от 8 години в полза на Камелия никога не е пречила на връзката им

Нещо повече – въпреки, че е по-малкият, Цветин и водещият и по-мъдрят в отношенията им. От него хамелеонът на поп-фолка се учи на търпение, смирение, любопитство към света. Момчето, което не е нито наследник на колосален бизнес, нито милиардер от подземния свят (предпочитана партия за повечето изпълнителки от бранша в 90-те) обръща философията й за любовта. Камелия се учи да дава, а не само да получава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Двамата са се разделяли веднъж само за да осъзнаят, че не могат един без друг. Цветин е сродна душа, приятел, мениджър на Камелия, а от  7 години – официално и съпруг.

Певицата е била откровена за опитите си да стане родител в доста интервюта. Тя бе категорична, че иска да даде живот на детето си, но опцията за осиновяване в случай на безизходица също стои пред нея.

 През годините е правила три аборта

„Искам да имам деца и направих всичко възможно. Пътят, който извървях, не беше лесен. Много неща съм спестила дори на родителите ми. Ако трябва да имам деца, ще имам. Трудно се преживява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се. Наложи ми се да направя аборт с близнаци”, разказва тя в интервю за NOVA преди две години.

Камелия във вихъра на танца с Графа, с който бяха ментори в няколко сезона на „Гласът на България“. Снимка: bTV

В момента Камелия е

самопродуциращ се изпълнител и готви биографична книга

Процесът на селекция на факти и събития от живота й е свършен, но певицата ще търси професионалната помощ на писател, който да ги подреди и синтезира увлекателно.

Фотокредит откриваща снимка: Instagram Kamelia Official

Актуално

Избрано за вас