Българският DJ Diass пуска музика на партито на Кейт Мос

Фото кредит: diass_music / Instagram

Българският DJ Diass пуска музика на партито на Кейт Мос

Фото кредит: diass_music / Instagram
Сподели

Световната музикална сцена бива редовно поразявана от таланта на един от най-известните ни български диджеи – DJ Diass. С последния му голям успех, той демонстрира, че музиката му се чува и обича по цял свят. Наскоро DJ Diass е имал удоволствието да пуска на парти на една от иконите на модата –  Кейт Мос, където неговата музика резонирала сред присъстващите световни знаменитости.

Поводът за купона бил първата годишнина от създаването на козметичния бранд на Кейт Мос, сподели той в предаването „Преди обед“. Събитието не било голямо и на него присъствали не повече от 100-150 човека.

„По стечение на обстоятелствата бях поканен да пускам музика за това парти. Беше много яко. Бях поканен заради моята музика и творчество. Това, което направихме с моя мениджър Радостина, е, че получихме информация от нейния ПР предварително, че тя е бъде облечена в бяло и по този повод намерих един много готин ремикс на „Like A Virgin“ на Мадона и в момента, в който тя се появи в залата, аз го пуснах“, споделя Diass.

Диджеят издава още, че между тях е имало много „готин“ зрителен контакт точно в този момент. Малко след появата ѝ, тя се снимала с всички гости на партито, а след това се позиционирала на ВИП сапарето, което било в страни от диджейския пулт. „Не мръдна от там през цялото събитие“, допълва още той.

Един от звездните гости на партито, който Dj Diass разпознал, бил и вокалистът на групата 30 Seconds To MarsДжаред Лето.

Фото кредит откриваща снимка: diass_music / Instagram

Актуално

Избрано за вас