Арнолд Шварценегер претърпял сърдечна операция: Вече съм като машина

Снимка: DOMINIK BINDL/GETTY

Арнолд Шварценегер претърпял сърдечна операция: Вече съм като машина

Снимка: DOMINIK BINDL/GETTY
Сподели

Екшън актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер сподели новина, свързана със здравето си. Той съобщи, че е претърпял операция за поставяне на пейсмейкър, пише сайтът Дедлайн.

„Миналия понеделник ми направиха операция и

вече съм малко повече машина:

Имам си пейсмейкър„, каза 76-годишният „Терминатор“ в подкаста си Arnold’s Pump Club.

„Преди всичко искам да знаете, че се справям чудесно! В понеделник ме оперираха, а в петък вече бях на голямо екологично събитие с моята приятелка и колежка Джейн Фонда. Никой никога не би си помислил, че седмицата ми е започнала с операция“, допълни Арнолд Шварценегер. 

Актьорът не пропусна да благодари на целия екип в клиниката в Кливланд, където се е оперирал. Шварценегер каза, че всички лекари и медицински сестри са положили изключителни грижи за него и са направили операцията възможно най-безболезнена.

През 1997 г. Арнолд Шварценегер

претърпя отворена операция на сърцето

за подмяна на пулмоналната и аортната клапа. Обикновено те могат да бъдат използвани в продължение на 12 до 15 години. През 2018 г. и 2020 г. той се подложи на операция за смяната им, припомня БТА.

Оказва се, че сърдечните операции не пречат на звездата да се изявява на снимачната площадка. Сред предстоящите проекти на Шварценегер са екшън филмът Breakout и празничната семейна комедия The Man With The Bag. Съвсем наскоро актьорът се снима в сериала FUBAR на стрийминг платформата Netflix.

Актуално

Избрано за вас