Д-р Куин Лечителката отново в телевизора като любител детектив

Д-р Куин Лечителката отново в телевизора като любител детектив

Сподели

Носителката на „Еми“ и „Златен глобус“ Джейн Сиймур, придобила световна популярност с ролята си на д-р Куин Лечителката в едноименната поредица, отново влиза в домовете на зрителите у нас.

Тази вечер е премиерният епизод на сериала „Хари Уайлд“ (Harry Wild, 2022 г.) по bTV Lady.

Криминалната сага ще се излъчва всяка неделна вечер от 21:30 часа в ефира на семейния канал. Епизодите ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Сериалът разказва за Хариет „Хари“ Уайлд (Джейн Сиймур), която е наскоро пенсиониран университетски преподавател по английска литература с много свободно време. Героинята на Сиймур няма никакво желание да го пропилява напразно.

Ексцентрична, дейна и независима, тя така и не успява да се примири с липсата на нови предизвикателства след пенсионирането си.

За образа си в „Хари Уайлд“, актрисата споделя:

„Героинята ми е многопластова и е доказателство за това, че една жена може да бъде жизнена, независимо от възрастта, стига да преследва своето истинско призвание в живота“.

Сюжетът отвежда Хари на гости в дома на сина си Чарли (Кевин Раян). Той е детектив в полицията, където тя случайно попада на секретни материали по текущ случай, касаещ мистериозно убийство. С бързата си и аналитична мисъл, Хари веднага разбира, че полицаите са на грешна следа, но след като никой не обръща внимание на любителските ѝ находки, тя започва да разследва сама, загърбвайки попрището си на изтънчен литературовед.

Ненадейно Хари става жертва на грабеж от ученик, чиито следи обаче бързо открива. Когато разбира, че парите са трябвали на 15-годишния Фъргюс (Роан Нед), за да изплати дълговете на семейството си, преследвано от кредитори, тя решава да не го предава на полицията, а вместо това той да ѝ се отплати, като ѝ помогне в разследването. Така двамата започват да нищят заплетени криминални случаи в града, превръщайки се в същински следователи. Хари и Фъргюс попадат в поредица от любителски попадения, намесвайки се в работата на полицията със завиден успех.

Фотокредит: bTV Lady

Пет добри филма за Деня на труда

Какво е усещането за „София вкъщи“ показват брокери в нов сериал

След края на сезона в „Съни бийч“: Даниел Пеев разсмива като пиколо и в „Животът на Жоро“

Може да гледате много заглавия с акцент върху театъра, операта и танца в единствената българската стрийминг платформа 7arts.bg

Актуално

Избрано за вас