Ще те захапя! Гигантски зъби красят сцената за Hollywood Vampires

Ще те захапя! Гигантски зъби красят сцената за Hollywood Vampires

Сподели

Остава седмица го шоуто на супергрупата Hollywood Vampires в София. Впечатляващата сцена, която може и да хапе, пристига с наземен транспорт съвсем скоро.

Екипът на Hollywood Vampires ще пристигне в България с четири ТИР-а и два буса, които ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра, включваща екрани и видео стени, на които зрителите ще могат от близо да следят случващото се.

Допълнение към цялостната визия са уникалните зъби, създадени в Холандия, специално за турнето на Hollywood Vampires.

Шоуто обещава да е неповторимо с визия и звук.

„Не е направен компромис с нито един елемент. Може да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта“, казват организаторите от Bulgarian Live Music и Joker Media.

фотокредит: TheHollywoodVampires.com

Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери създават Hollywood Vampires в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Tехният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като The Who, Led Zeppelin, Дейвид Боуи и Motörhead. Супергрупата носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Купър през 70-те години.

Пред феновете си „холудските вампири“ ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” (2019).

Концертът на Hollywood Vampires е на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“.

Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна. Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат Red Doll, в 19:30 Sevi, а Hollywood Vampires се очакват в 21:00 часа.

Четете още:

Актуално

Избрано за вас