Момчетата, които пеят за любов на преспи, Ogi 23 с нов албум

Момчетата, които пеят за любов на преспи, Ogi 23 с нов албум

Сподели

Веселяците от момчешката банда Ogi 23 издават нов албум. Първият сингъл от него е вече факт и от днес е наличен за слушане във всички познати платформи.

„Време е за нов албум. Време е и за първия сингъл към него. И най-вече е време за голям концерт“,

съобщиха от групата, анонсирайки парчето „Мислите ми“.

Музиката и аранжиментът са дело на ядрото на Ogi 23 – Константин Ангелов и Ангел Ангелов. В микса се включва Веселин Ценов от Monte Music.

Концертът в култовото столично барче под открито небе – Маймунарника, ще е на 15 юни. С него групата ще представи най-доброто, което са правили досега, ще има и подгряващи музиканти.

Музикантите обещават да споделят по едно ново парче всяка седмица. Бъдещият албум на „бой бандата“ пристига 7 години след едноименния „черен“ албум.

Ангел и Косьо често се представят с думите, че нито един от тях не е Оги. Момчетата, отдавна мъже, се запознават се още през 2005 г. като ученици. Познанството им навършило вече пълнолетие се е преродило в супер весела и успешна клубна банда, която радва феновете на родния пънк и поп. Косьо учи четири години специалност „Китара” в Софийския университет, а Ангел завършва „Реклама” и иска да се занимава с копирайтинг. Двамата имат собствено студио, в което прекарват повечето си време. Ангел пише текстовете, а Косьо – музиката. Сменят няколко барабанисти, защото повечето се отказват, за да се развиват в съвсем други професионални посоки.
А легендата на името Ogi, момчетата обясняват така:
„Това е дълга история с различни версии. Всъщност работехме на един строеж преди много време. Там имаше шофьор на камион, който така и не научи на никого името и на всички викаше Оги.”

Фотокредит водеща снимка: Viktoriya Vucheva Photography

Четете още:

Ерсин Мустафов: Третият албум на Jeremy? звучи различно

Сбогом, The Weeknd: Артистът вече ще създава музика с името си по паспорт

След „Капките“, Владо Михайлов разказва историята на живота на Фреди Меркюри

Албум на Мадона е със статут на звукозаписно съкровище в САЩ

Актуално

Избрано за вас