Наталия Симеонова за предаването си за домашното насилие: Идея има, пари няма!

Наталия Симеонова за предаването си за домашното насилие: Идея има, пари няма!

Сподели

Наталия Симеонова все още не е намерила дом за новия си проект „Пробуждане“ – предаване, посветено на домашното насилие. „Положението е: „Идеи им, пари няма“. Не се виждам като рубрика в нечие предаване.“, сподели за NOVA  водещата.

Пилотният епизод е заснет и

разказва историята на известна българка, която в продължение на шест години е жертва на партньора си

„Сама ме потърси, за да разкаже за травмата си. Говори за пръв път за преживяното. Ще направя всичко възможно поне този един епизод да бъде излъчен. Изключително любопитен е и погледът на психолога, който коментира ситуацията от гледна точка на жертва и на порграмист, станал психолог след насилието.“, разказва Симеонова.

През последната година и половина постоянният й адрес е в Тампа, Флорида, където живее със съпруга си Денис Ризов

Двамата са разделени от 2005 г., когато става ясно, че басиста на „Ахат“ има друга връзка. Но остават близки и на практика не са разведени и до днес. „Вики никога не е виждала да плача, или да кажа лоша дума за Денис. На практика ние не сме спирали да живеем заедно, дори когато не сме спали в едно легло.“, откровена е Наталия.

Ризов й поискал прошка под формата на майтап, падайки на колене. Симеонова е убедена, че е време и тя да стори същото. „Там, където има проблем между двама души, със сигурност има вина и на двамата души. Най-малкото,

аз съм виновна пред него за това, че в един определен етап от живота си съм наклонила везните повече в посока работата,

детето, родителите ни и съм го накарала да се почувства нещастен и да потърси щастието някъде извън мен”, казва лицето на „Море от любов“.

Ако беше Господ, за себе си би казала: „Щях да погледна снизходително надолу, да поклатя глава и да кажа: „Ей, много старателна ученичка!”.

Актуално

Избрано за вас