Владо Михайлов спечели „Капките“, Васил Найденов го аплодира на крака

Владо Михайлов спечели „Капките“, Васил Найденов го аплодира на крака

Сподели

Владимир Михайлов е големият победител в сезон „Неделя“ на „Като две капки вода“. Трансформацията му като Васил Найденов спечели безапелационно зрителския вот.

Изпълнението на „Болката от ляво“ разчувства композиторът Стефан Димитров и той обяви, че ще подари песен на Владо

Големият Васил Найденов, който наблюдаваше имитацията от първия ред, аплодира на крака Михайлов.

“Благодаря на всички за подкрепата и приятелството! На тази сцена се случват невероятни неща! Това е сбъдната мечта!”, развълнувано сподели победителят, минути след като получи приза.

„Да си на сцената е зареждащо и невероятен кеф. Колкото повече се готвиш, толкова по-яко става. Образът на Мадона беше паник атака за мен. Стряскащо е когато имаш дълъг тест, огромна хореография и тежък грим, както беше при Psy. Труден ми беше Любо Киров, който е невъзможен за имитиране.

Но за образът на Фреди Меркюри прекарах цяла седмица мислейки за него

Излязох на сцената и чудото се случи. Шоуто ми даде много приятели и ме зареди. Знам, че Васил Найденов е правен много пъти, но е чест да завърша това пътешествие с неговия образ“, сподели пред камерите на NOVA Владо Михайлов.

Продуцентът Маги Халваджиян определи всеки един образ на пеещия актьор в сезона като „шедьовър“. За Хилда Казасян Михайлов е „един от най-енергичните участници“, а

Веселин Маринов припомни как преди години артистът е подгрявал негови концерти

„Надявах се да се развиеш. Беше покъртително всичко, което направи на сцената“, каза Маринов.

Втора в „Като две капки вода“ се класира Керана, която пренесе зрителите в най-успешния мюзикъл на всички времена – “Котките”. Тя запя Memory в образа на Никол Шерцингер и призна, че влизането в различни образи е най-хубавият подарък, който е получавала, допълвайки: “Това предаване ми даде нещо различно, нещо, което никога няма да се повтори”.

Бронзовият медал отиде при Тома, който взриви сцената в образа на легендарния фронтмен на Whitesnake – Дейвид Ковърдейл

“Страшно много се вълнувам! Изпях любима рок песен, което за мен е победа!”, сподели Тома, а Фънки искрено се възхити на имитацията.

Дара Екимова изправи цялата публика в залата на крака с въздействащо изпълнение на песента “Остани” на незабравимата Паша Христова. Това превъплъщение й отреди почетното четвърто място.

Деветимата участници в сезона закриха шоуто с общо изпълнение на песента “Да бъдеш добър” заедно с малките таланти от “Бон-Бон”.

Сред тях бяха и шестимата участници в благотворителния мини сезон на “Като две капки вода” – Боги, Гого, Али, Алекс, Васко и Анна-Мария. Те поставиха емоционален завършек на музикалното приключение, а публиката ги аплодира бурно на крака.

 

Фотокредит откриваща снимка: Global Films/NOVA

Актуално

Избрано за вас