Графа изненада феновете си предколедно, кани ги на концерт

Фото кредит: Ели Дели

Графа изненада феновете си предколедно, кани ги на концерт

Фото кредит: Ели Дели
Сподели

Перфектни звук, осветление и мултимедия посрещат Графа и музикантите му тази събота (25 ноември) в ПИРОТСКА 5 Ивент център в София. Певецът, който събра над 20 000 свои почитатели на Националния стадион „Васил Левски“, скъсява дистанцията с публиката в топлата атмосфера в сърцето на София.

През последната година клубната сцена в столицата усети липсата на винаги енергичния и харизматичен певец, който беше ограничил появите си заради мащабния си концерт на Стадион “Васил Левски”.

Малко преди Коледа обаче Графа ще подари на феновете си

емоционален концерт с най-емблематичните си хитове.

Владимир Ампов ще излезе на сцената с музикантите Борислав Бояджиев, Венци Трифонов и Александър Обретенов. Организаторите и артистите обещават  мултимедийната сценография да бъде в синхрон с музикалната програма. Звукът и осветлението също ще подобават на класата и нивото, което певецът наложи на българската музикална сцена.

Билетите са в продажба в мрежата на Ивентим и на място в деня на концерта.

Освен с музикалните си прояви, Графа обича да изненадва своите фенове и с неочаквани, но завладяващи колаборации с други артисти.

Преди няколко месеца той и Константин Хаджиев-Тино пуснаха песента си „Фиаско“. Клипът към парчето, част от албума на Графа „Вековна гора“, е сред любимите авторски песни на изпълнителя. Ампов описва песента като изненадваща, директна и наелектризираща.

Във видеото двамата певци са лоши момчета, които вдигат пушилка из центъра на София. Тичат в метрото, тичат под мостове, по жълти павета и по разорани полета.

„С Tino доооста спринтирахме по улиците на София и определено си заслужаваше!“, казва още Графа.

Фото кредит: Ели Дели

 

Актуално