„Молец“ пуснаха в продажба първия си албум

Фотокредит: Молец / Instagram

„Молец“ пуснаха в продажба първия си албум

Фотокредит: Молец / Instagram
Сподели

Нашумялата група „Молец“ направи неочаквана, но изключително приятна изненада на своите фенове. Новата им песен, озаглавена „Бисер“, вече може да бъде слушана в Youtube. Парчето събра над 5 000 гледания за около два часа, а положителните коментари не закъсняха.

„Този клип е абсолютно произведение на изкуството“, „Поредният бисер, който споделяте с нас“ и „Настръхнах“ са само част от възклицанията, които „заляха“ секцията с коментарите под  видеото. Главните герои в клипа отново са Кристиян Макаров и Юлиан Славчев, който са и текстописци. В него виждаме и любимата на Макаров Християна Кънчева. В началото на годината двамата обявиха, че ще се разходят до олтара.

По-рано през деня „Молец“ пусна в продажба и своя първи албум, който беше очакван с нетърпение от слушателите на дуeта. CD-то носи креативното име „Албум“ и е на цена от 25 лв.

В него влизат 10 песни, сред които „Интро“, „Хайдути“, „Бял лист“, „Бисер“ и „Песен за колата“. Челната десетка се допълва от „Изтръпвам“, „Вечери“, „Цялото време“, „Прощално“ и „Аутро“.

„Молец“ се радват на значителен успех още от излизането на първия им сингъл „Мед“ през 2021 г. През изминалата година името им нашумя и с хита, покорил всички класации „7 дни“. Той им донесе цели статуетки на Годишните музикални награди на БГ Радио в категориите „БГ дует“, „БГ дебют“, „БГ видеоклип“  и „БГ текст“.

Нестандартното име на групата произлиза от идеята, че думата „молец“ означава и „молещ се човек“, което насочва към споделената вяра на двамата членове.

Фото кредит: Молец/ Instagram

 

Актуално

Избрано за вас