Дария Симеонова става майка за втори път

Дария Симеонова става майка за втори път

Сподели

Българската актриса Дария Симеонова, популярна с ролята си в хитовия сериал „Откраднат живот“, сподели щастливата новина, че е бременна и очаква второто си дете. Нейният съпруг, Антон Бъчваров, и тя вече радват дома си с 5-годишния си син Макс. Сега обаче, те са в приятното очакване на още едно попълнение в семейството си.

Симеонова избра да сподели новината в своя Instagram профил, където публикува няколко снимки, на които показва своето пораснало коремче. Една от кадрите особено привлече вниманието на феновете – на нея актрисата позира усмихната до своя син Макс.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Simeonova (@daria_simeonova)

Под снимките Дария написа: „Обещах, че следва продължение, ето го и него☺️Най-естественото продължение… Аз, Тони и Макси с нетърпение очакваме четвъртия член на нашето семейство„.

Новината изпълни феновете на актрисата с радост и бързо натрупа хиляди харесвания и пожелания за щастие и здраве. Сред честитките бяха и тези на колежките ѝ Радина Кърджилова, Лили Гелева и Ралица Паскалева, която също е в очакване на своето второ дете.

Само преди ден Дария сподели и кадри от сватбата ѝ с Антон по случай първата им годишнина.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Simeonova (@daria_simeonova)


Постът беше придружен от трогателно послание:

„Пропътувахме една обиколка около слънцето като официално семейство. Вярвам, че още много ни предстоят, изпълнени с много обич, подкрепа, приключения и предизвикателства, неизменно. Пожелавам си дори в трудните дни да не забравяме как се чувствахме на този ден преди година, как вятърът караше сърцата ни да летят от любов и пълнота, и колко здраво стискахме ръцете си… завинаги! ????

P.S. И както много приятели ни пожелаха: “Таз година булка, догодина….”
… следва продължение“

Фото кредит откриваща снимка: bTV

Актуално

Избрано за вас