Посрещаме един различен Свети Валентин в НДК с акробатика и стендъп

Снимка: Fest Team

Посрещаме един различен Свети Валентин в НДК с акробатика и стендъп

Снимка: Fest Team
Сподели

Fest Team и Shame Party отново обединяват усилия за една вълнуваща карнавална нощ. Te организират заедно един различен Свети Валентин тази година. За влюбените, разлюбените, за тези, които предпочитат Трифон Зарезан, за онези, които се оглеждат за новата си тръпка –

този 14-ти февруари дава повод и терен да се развихрят

всички. Зала 3 на НДК отваря врати за най-романтично-криндж партито на годината – Cupid’s Carnival …Love is Coming. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg.

В празнуващата (каквото си поиска) парти група се включват и Виктор Стоянов и Александра Гърдева от най-ергенското риалити в ефира. Двамата не са виждани заедно от има-няма два ТВ сезона и е време да се включат като диджеи на Shame Party навръх Свети Валентин. В програмата за вечерта има още:

Stand-up Comedy Show „Три Жени на Микрофона“,

форматът, създал най-големите стендъп събития в България, ще се погрижи публиката да не може да си поеме дъх от смях с техните любовни каламбури. Зад микрофона ще застанат Ива Тодорова, позната от театралната сцена и спектакли като „Приятно ми е, Ива“ и „Ива е онлайн“, Красимира Хаджииванова, която няма нужда от представяне, но все пак ще напомним, че е супер жена, блогър и основател на платформата „Майко мила“ и Моника Найденова.

Светската дива Ивка, бейбе излиза от социалните мрежи и се превръща в любовен репортер, за да нажежи с въпроси дансинга в Зала 3 на НДК. Включват се още и екипите на Луиза Душкова и Нов Цирк със

светлинно и шоу и въздушна акробатика, pole dancing

и Dance Station. A тематичните кътове в залата гарантират, че няма да е скучно между напитките и танците.

За двойките в любовно настроение ще има карикатурист, който на място да запечата любовта им. Те ще могат да си направят и временни татуировки. Всички, които са отишли без гадже, ще могат да се насладят на Speed dating станцията, както и на разчитане на съдбата им на таро карти. За свободните сърца ще има.

На Cupid’s Carnival …Love is Coming ще има и още: легло за снимки, фотобудка с любовен фон и плюшени аксесоари, както си му е редът за празника. Музиката е от онази, която хората обичат от сърце, но се срамуват да си признаят, плюс – любовни хитове. 

Актуално

Избрано за вас