Адел със сериозна закана към феновете си (ВИДЕО)

Фото кредит: Gareth Cattermole / Getty Images

Адел със сериозна закана към феновете си (ВИДЕО)

Фото кредит: Gareth Cattermole / Getty Images
Сподели

По време на концерта си „Weekends With Adele“ в Caesars Palace, изпълнителката на „Hello“ предупреди почитателите си да не хвърлят предмети на сцената. Причина за това станаха зачестилите инциденти с нейни колеги. Във видеоклип, публикуван в Instagram от посетител на концерта, 35-годишната певица се обръща към публиката, казвайки че хората са забравили „етикета на шоуто“.

„Забелязали ли сте, че хората забравят как да се държат възпитано по време на шоу? Те просто хвърлят глупави неща на сцената, виждали ли сте ги?“, казва Адел. „Предизвиквам ви. Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия“, пише The Guardian. 

Миналата седмица Пинк прекъсна изпълнение в Лондон, за да се обърне към фен, който хвърли торбичка с останките на кремираната си майкa. „Това е твоята майка?“, се чува на видео кадри от инцидента. Тя допълва:

„Не знам как да се чувствам за това.“ След което поставя торбата обратно на сцената и завършва песента си.

Фотокредит: Sky News

Американската кънтри-поп певица Келси Балерин също беше ударена в лицето. Това се случи по време на концерт в Айдахо. „Ако има моменти, в които не се чувствате в безопасност, моля, уведомете някой около вас. Не хвърляйте неща.“, казва тя след това.

Фен посини окото на Биби Рекса

Миналият месец поп певицата Биби Рекса пострада сериозно, след като беше ударена в лицето с телефон, хвърлен от фен в публиката. В резултат на това тя си тръгна с посинено око. Няколко дни по-късно беше задържан 27-годишен мъж, който беше обвинен в нападение. По този повод и нашата родна изпълнителка DARA излезе с молба към инстаграм последователите ѝ да не хвърлят предмети по сцената.

https://www.instagram.com/p/CtrQQLDuoV3/

Към пострадалите в последно време се присъединява и певицата Ейва Макс. По време на шоуто ѝ в Лос Анджелис, фен изкача на сцената и я удря толкова силно, че „одрасква вътрешността на окото ѝ“, според поста ѝ в Twitter.

Подобни случки за съжаление не са нещо ново. Миналата година, когато Стив Лейси разби iPhone, който беше хвърлен от фен на сцената.  Лейди Гага пък беше улучена с кукла, докато пееше в Торонто.

 

Фотокредит откриваща снимка: Gareth Cattermole / Getty Images

Актуално

Избрано за вас